Sommersalat med bønner og quinoa
Kom quinoa i en gryde med vandet. Lad quinoaen komme i kog, og lad den derefter simre i 7 min. indtil quinoaen er blød udenpå men stadig crunchy inden i. Tag gryden fra varmen og lad den køle af.
Kom salat, bønner, ærter og quinoa i en stor skål. Bland godt.
Hæld olien i en skål. Bland det godt med salt og peber, indtil det er opløst, herefter tilføjes eddiken, og dressingen smages til.
Hæld olie/eddikedressingen på et glas med låg, og sæt det i køleskabet. Dressingen serveres ved siden af salaten - så kan resten gemmes til dagen efter.
Salat
250 g quinoa
500 ml vand
1 groft skåret salathoved
100 g let kogte finthakket bønner
50 g. frisk bælgede ærter
Dressing
1 dl Eddike
3 dl Rapsolie
1 Knivspids Salt
1 Knivspids Peber