Quinoa boller med frø og kerner
Udviklet af: Jytte Malby
Bland de tørre ingredienser. Tilsæt vand og olie, pisk til det tykner til dej.
Lad dejen hvile ca. 10 minutter.
Vend dejen et par gange i skålen, brug en dejskraber eller en stor ske. Sæt som 8 boller på bagepapir på en bageplade - Brug en stor ske. Lad bollerne hæve et lunt sted i ca. ½ time.
Pensles evt. med sammenpisket æg inden de bages i 30 minutter ved 170 grader, gerne varmluft.
Afkøles på bagerist.
1 brev Malby mix, 30 g
200 g quinoaflager eller hele quinoafrø malet til mel
50 g græskarkerner
100 g gule hørfrø
30 g sesamfrø
1o g nigellafrø
25 g kokosolie eller rapsolie
Salt efter smag, ca. 5 g
600 g lunkent vand