Quinoa salat med ærter og citron

Nordic Quinoa Quinoasalt m ærter og citron.jpg

Kom quinoa i en gryde, tilføj grøntsagsfond og vand. Lad quinoaen komme i kog, og derefter simre i 7 min. indtil quinoaen er blød udenpå men stadig crunchy inden i.

Tag gryden af varmen, lad den trække 5 min under låg og derefter køle af.

Kom løg, salat, persille, ærter og quinoa i en stor skåle. Bland godt.

Hæld citronsaft, sukker og sort peber i en lille skål og rør godt rundt indtil sukkeret er opløst.

Kom dressingen over quinoasalaten lige før servering. Pynt med rødbedespirer og server evt. med ekstra citronskiver.

Ingredienser
200 g quinoafrø
1 Grøntsag fond
500 ml vand
1 grønt eller rødt salathoved
1 finthakket løg
2 spsk. friskhakket persille
10 ærter
Saften fra 1 citron + citronbåde
1 spsk. sukker
1/4 tsk. stødt sort peber
Rødbedespirer til pynt