Quinoa dessert med bær

Fremgangsmåde:
Beklæd 8 små eller en stor tærteform med bagepapir, gør det evt. vådt, så er det nemmer at få ned i formen. Fordel herefter bær og quinoa i formen – hvis du bruger frosne bær, er det muligt at du skal bruge lidt mere quinoa og sukker, det må ikke være ”for tyndt”.

Bland ingredienserne til crumble og fordel den oven på tærterne.

Bag tærterne ved 180 grader varmluft i ca. 30 min til de er fine gyldne på toppen.

Server med pisket fløde eller cremefraiche.

Kan opbevares på køl i et par dage

Udviklet af Marianne Nielsen fra caféen Local By Me

Ingredienser (8 små forme eller 1 stor):

Tærte:
200 g bær, efter eget ønske
200 g kogt quinoa
75 g rørsukker
2 tsk vaniljesukker

Crumble:
200 gr smør
200 gr rørsukker
200 gr sigtet mel
100 gr havregryn
Salt efter din smag
Evt. kardemomme eller kanel