Lun quinoasalat med peberfrugt og squash

Nordic Quinoa Lun quinoasalat med peberfrugt og squash.jpg

Quinoa frøene koges op i en gryde med låg. Når det koger, skru ned til svag varme i ca. 7 minutter. Lad den kogte quinoa hvile i 5 minutter i gryden med låg.

Skyl peberfrugterne og skær dem i stave.
Skyl squash og skær den i skiver eller tern.
Steg peberfrugt og squash på en varm pande i olivenolie. Lad dem stege til de bliver let gyldne, tilsæt hvidløgspulver, salt og peber.

Skyl rucolasalaten og anret den på et fad. Hæld den kogte quinoa oven på rucolasalaten. Kom de stegte peberfrugter på sammen med oliven.

Udviklet af: Ditte Lykkeberg

Ingredienser (4 pers.):
2 dl quinoa
4 dl vand
½ tsk. salt
2 røde peberfrugter
1 squash
4 spsk. Olivenolie
En knivspids hvidløgspulver
Salt og peber
100 g rucolasalat
100 g sorte oliven