Opskrifter

Mad med Quinoa øl

OPSKRIFT FRA KOK DAVID JENSIN:
Havtaske kæber med quinoa øl

250 -300 gr Havtaskekæber
0,5 dl Quinoa øl
1 dl quinoa frø
2 dl quinoa øl
25 gr ingefær

6 gulerødder
Lidt frisk timian
1 spsk sirup, her med æble
1 dl quinoa øl

100 gr små tomater
2 bananskalotteløg
25 gr ingefær
1,5 dl quinoa øl
10-12 cornichoner
2 dl hønsefond eller bouillon
25 gr smør

Kog quinoa frøene møre i quinoa øl efter anvisning på pakken. Læg et stykke ingefær med i gryden.

Skræl gulerødderne og skær dem ud i kvarte aflange stykker.
Steg dem af på panden, kom lidt frisk timian over. Tilsæt salt og æblesirup. Lad det koge ind i lidt quinoa øl.

Skræl scalotteløgene og snit dem fint. Skræl ingefær og skær meget små tern. Steg det af sammen, hæld lidt quinoa øl over.
Tilsæt hønsefonden, lad det simre. Tilsæt smør og pisk let.

Fjern de hvide hinde og sener fra fisken. Steg dem af på panden i lidt olie, ved god varme, så de får stegeskorpe. Lad dem simre og dampe færdig i lidt quinoa øl.

Skær cornichonerne ud i skiver. Tomaterne deles, vend begge dele op i saucen.

Anret quinoaen nederst, læg havtaske ovenpå og sæt gulerødderne til. Kom saucen over og pynt gerne med friske urter.

Hvor kommer Quinoa øl fra?

Crowdfunding af økologisk Quinoa øl

Nyheder

Kammaprisen

I aften den 6 november 2020 uddeles Kammaprisen for første gang.  Prisen er stiftet for at hylde kvinder som inspirerer andre, giver andre mulighed for

Læs mere »