Om os

Verdens befolkning vokser sig større, og derfor ser Nordic Quinoa både potentiale og nødvendighed i at skabe noget, vi kommer til at mangle i fremtiden – flere plantebaserede fødevarer.

I begyndelsen af 2016 tog vi hul på projektet med udgangspunkt i det sydamerikanske frø quinoa, der hyldes som et af verdens sundeste fødevarer. FN udnævnte endda 2013 til quinoaens år.

I september 2017 kunne vi stolt præsentere resultatet af halvandet års forsøg med fermentering af quinoa på Aarhus Universitet: En blød, cremet quinoadrik og en lækker quinoa-is.

Undervejs i den lange produktudviklingsproces har vi desuden været med til at starte en quinoa-produktion op på Lolland-Falster, så produktet kan være 100% danskproduceret.

Nu arbejder vi på at få vores produkter i markedet.

Vores arbejde stopper naturligvis ikke her – vi er allerede i fuld gang med at udvikle en lang række andre nye quinoa-produkter, som du kan glæde dig til i fremtiden. Alle bliver velsmagende og sunde – og fremstillet i Danmark på dansk quinoa.

Velbekomme.